Στη Νορβηγία με τον πατέρα του ο 6χρονος Ράινερ

Καλά στην υγεία του και μαζί με τον πατέρα του στη Νορβηγία είναι ο 6χρονος Ράινερ, ο οποίος απήχθη από την Κηφισιά την Τετάρτη. Την πληροφορία αυτή έδωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η δικηγόρος του Νορβηγού πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Νορβηγοί δικηγόροι του πατέρα του παιδιού τηλεφώνησαν στην Ελληνίδα εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Μαρία Αδαμοπούλου, και την ενημέρωσαν ότι το παιδία είναι ασφαλές και βρίσκεται στη Νορβηγία. Η δικηγόρος στη συνέχεια ζήτησε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» να τερματιστεί το amber alert για την εξαφάνισή του.

Ωστόσο, μιλώντας στον ενημερωτικό ιστότοπο skai.gr ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», εξήγησε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω e-mail ενημερώθηκε και ο δικηγόρος της μητέρας του Ράινερ. Αυτό είπε η δικηγόρος του πατέρα του παιδιού, η οποία δήλωσε ότι της γνωστοποιήθηκε «ένα e-mail το οποίο απευθύνει ο Νορβηγός δικηγορος κ. Χον Χάι προς τον δικηγόρο της μητέρας, στο οποίο λέει ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές με τον πατέρα του στη Νορβηγία. Εγώ το e-mail το προώθησα στο Xαμόγελο του Παιδιού και στην Ελληνική Αστυνομία», δήλωσε η κ. Αδαμοπούλου.

Τι συνέβη την Τρίτη

Αmber Alert σήμανε το βράδυ της Τρίτης (24/5) για την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού από την Κηφισιά, με τον δικηγόρο της οικογένειας Χρήστο Οικονομάκη να μιλά για «αρπαγή», προειδοποιώντας για «σοβαρό κίνδυνο για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού».

Ο Χρήστος Οικονομάκης είχε αποκαλύψει «έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο» ωθώντας τις αρχές να εξετάσουν την ευθύνη προς την κατεύθυνση του πατέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδάκι ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, άγνωστος με κουκούλα τον απήγαγε και εξαφανίστηκε με το παιδί χρησιμοποιώντας ένα μίνι-βαν. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί