Νέο μηχάνημα έργου – αυτόματη μπετονιέρα παραδόθηκε σήμερα στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου  αυτοκινούμενη –αυτοφωρτόμενη μπετονιέρα. Πρόκειται για  μηχάνημα έργου που αποκτήθηκε μετά από υποβολή πρότασης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τον  τίτλο «Ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης Δήμων» για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων ποσού 95.000 € και με ποσό 6.680€ από ίδιους πόρους του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Πρόκειται για το πρώτο  από τα τρία οχήματα – μηχανήματα που θα παραλάβει ο Δήμος στα πλαίσια του «Διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ενδεικτικού προϋπολογισμού 247.322 ευρώ πλέον ΦΠΑ». 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης επεσήμανε, ότι, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου συνεχίζει με επιτυχία να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις και να είναι επιτυχών στον διάφορα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα, προς όφελος των δημοτών και της περιοχής γενικότερα. «Το μηχάνημα έργου (Αυτοκινούμενη –Αυτοφωρτόμενη Μπετονιέρα ) που παραλάβαμε σήμερα, μας δίνει την  δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε για άλλη μία φορά την τεχνολογία προς όφελος του πολίτη για την συντήρηση των δημοτικών, αγροτικών δρόμων της περιοχής μας, με οικονομικό και άμεσο τρόπο αλλά ακόμα και για επείγουσες επισκευές υποδομών όπως είναι η ύδρευση, αποχέτευση και άλλες παρεμβάσεις». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί