Να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των οργανικών κενών θέσεων του κλάδου εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής

Στην Βουλή η επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης από τον Χάρη Μαμουλάκης

Τον εξορθολογισμό των οργανικών κενών του κλάδου εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 και ΠΕ11.01, ζητάει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης, με τον αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, να καταθέτει την σχετική επιστολή του Συλλόγου ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρει ο Σύλλογος, η ελαχιστοποίηση των διορισμών μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση οφείλεται στην μη κάλυψη των οργανικών και λειτουργικών κενών λόγω της μη επικαιροποίησής τους. Η συγκεκριμένη τακτική βρίσκει κάθετα αντίθετους όλους τους συλλόγους των χιλιάδων εκπαιδευτικών και πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, καθώς οι προσλήψεις στα οργανικά και λειτουργικά κενά αναπληρωτών μειώθηκαν στα 2/3 και, μετά την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, εν μέσω πανδημίας, είναι έντονη η ανησυχία τους για τις θέσεις εργασίας τους.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από την Υπουργό Παιδείας, σχετικά με το τι θα πράξει προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί