Το «ευχαριστώ» της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου στην Αθηνά Σφακάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου, μέσω της οποίας ευχαριστεί την  κ. Αθηνά Σφακάκη , μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, για την ευγενική της προσφορά και την εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους των Αρχανών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το σωματείο μας έχει ξεκινήσει, στα πλαίσια των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών του δρασεων, ξεναγήσεις με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την επαφή των μελών μας με αυτήν.Την Κυριακή 22/5 εγινε η πρωτη ξεναγηση στις Αρχάνες από την κα Σφακάκη Αθηνά, μελος του σωματείου επαγγελματιών ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και συγγραφεα, την οποια και επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε με το παρόν δελτίο.

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την κ. Σφακάκη Αθηνά, μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, για την ευγενική της προσφορά και την εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους των Αρχανών. 

Η επίσκεψη στα Ανεμόσπηλια, στο Βαθύπετρο, στο ανάκτορο και στο μουσείο των Αρχανών αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδρομών με στόχο την γνωριμία με τα μνημεία και την ιστορία του τόπου μας. Ευελπιστούμε η πολύτιμη αυτή γνώση να αποτελέσει ερέθισμα δημιουργικής έκφρασης για τα μέλη μας. 

Η πρώτη μας εκδρομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί