Εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 8Χ8 στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

    Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), διοργανώνουν το Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8.         

    Το Εργασιακό πρωτάθλημα έρχεται ως επισφράγιση των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλονται από τον Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Α.Π  για την ανάπτυξη και διάδοση του Εργασιακού Αθλητισμού. Παράλληλα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που αναζητούν μια διέξοδο μέσω του αθλητισμού και προσπαθούν να δώσουν περισσότερο «χρώμα» στην καθημερινότητά τους, εστιάζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της υγείας τους.

     Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου 8Χ8, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αρκαλοχωρίου (Δ.Α.Κ.Α.) και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι τη Παρασκευή 27 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μη ενεργοί αθλητές.

    Πληροφορίες για τη διοργάνωση και συμμετοχή δίνονται στη Γραμματεία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ή καλώντας στο τηλ: 28910 24616 και 28910 24617. Email: dopapminoa@gmail.com 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί