Πολάκης προς Κακλαμάνη: ”Σε βυτιοφόρο λυμάτων πρέπει να μπουν αυτοί που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη…”


Με ηχηρό τρόπο απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αν Υπ Υγείας, στην χυδαία δήλωση του Απότολου Κακλαμάνη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πως “ότι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε”…

Δείτε επίσης: Ο δημοσιογράφος Μιχ. Στρατάκης, προσωπικός φίλος του Α. Παπανδρέου, απαντά στις ύβρεις του Κακλαμάνη (εικόνες)

“ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!

Σε βυτιοφόρο λυμμάτων ,πρέπει να μπουν αυτοί από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ ,που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο,αυτοί που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων ,αυτοί που ξεμασελιαστηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων ,αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια ευρώ από «αέρα»δάνεια τραπεζών!!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!
Στο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και μετά ήρθε το λαϊκό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ήταν η δύναμη του και έδωσε και την κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ,όπως θα την ξαναδώσει και τώρα!
Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του οποίου μίλησες χθες με αυτόν τον απαράδεκτο τροπο (άραγε προσδοκώντας τι;) ,μόνο ως μπαστούνι του Μητσοτακη έχει αξία χρήσης και γι αυτό σας παίζουν τα κανάλια της διαπλοκής!
Όμως ,όπως έλεγε και κάποιος γνωστός σου:
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!”, γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πολάκης προς Κακλαμάνη: ”Σε βυτιοφόρο λυμάτων πρέπει να μπουν αυτοί που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη…””

  1. Citizen Mitsos

    Πάλι σωστός ο Παύλος! Δεν βγήκε πρώτος σε ψήφους στην Κρήτη τυχαία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί