Τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός μηχανής σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ (Φωτο)

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων στα Χανιά. Μετά από πρωινό ατύχημα στον ΒΟΑΚ κοντά στον Άγιο Φανούριο, το μεσημέρι του Σαββάτου σημειώθηκαν δυο ακόμα τροχαία ατυχήματα με διάφορά λίγων λεπτών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kriti24.gr, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και πάλι στον ΒΟΑΚ, αλλά αυτή τη φορά κοντά στον κόμβο της Σούδας, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μία μοτοσικλέτα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες .

Από τον σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός της μηχανής. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως δυσκολεύτηκε αρκετά λόγω της μεγάλης ουράς που είχε δημιουργηθεί για να προσεγγίσει το σημείο του ατυχήματος και να παραλάβει τον τραυματισμένο δικυκλιστή.

Η Τροχαία ΒΟΑΚ τοποθέτησε κώνους προκειμένου να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας από τα διερχόμενο οχήματα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Καλιτσουνάκη και Ηγουμένου Γαβριήλ, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο, επίσης ενοικιαστικό, συγκρούστηκε με δίκυκλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός του δικυκλιστή ευτυχώς δεν είναι σοβαρός. Μεταφέρθηκε ωστόσο με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων. 

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί η Τροχαία Χανίων. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί