Ηράκλειο: Δυο συλλήψεις για κλοπές – Ζευγάρι αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 €

Ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Εξιχνιαστήκαν δύο υποθέσεις κλοπών στις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 15.000 ευρώ και κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος ημεδαπού για τις ίδιες υποθέσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν, προχθές (19.05.2022) στο Ηράκλειο δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηράκλειου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, προχθές (19.02.2022) το μεσημέρι οι δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) αφαίρεσαν από επιχείρηση το χρηματικό πόσο των 55 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του  ημεδαπού και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο συλληφθείς ημεδαπός μαζί με ακόμα ένα ημεδαπό,  την 17.04.2022 και την 09.05.2022 είχαν διαπράξει δυο κλοπές από την ίδια οικία, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 15.000 ευρώ και κυνηγετικό όπλο, ενώ η ημεδαπή τους παρείχε μεταφορικό μέσο για την τέλεση των κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί