Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ιστορικής Μνήμης & Ανάπτυξης Ν. Αλικαρνασσού

Eυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ιστορικής Μνήμης & Ανάπτυξης Νέας Αλικαρνασσού « Η Αλικαρνασσός», με αφορμή την επιµνηµόσυνη δέηση που πραγµατοποιήθηκε την Τετάρτη 18  Μαϊου 2022 στον Ιερό Ναό Παναγίας Καµαριανής υπέρ των ενδόξως κοιµηθέντων Ορθοδόξων Μικρασιατών, των εκ της Μικράς Ασίας εκδιωχθέντων και µαρτυρικώς θανόντων. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ « Η ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ» ευχαριστεί θερµά όλους όσους συµµετείχαν µε κάθε τρόπο στην επιµνηµόσυνη δέηση που πραγµατοποιήθηκε την Τετάρτη 18  Μαϊου 2022 στον Ιερό Ναό Παναγίας Καµαριανής υπέρ των ενδόξως κοιµηθέντων Ορθοδόξων Μικρασιατών αδελφών µας, των εκ της Μικράς Ασίας εκδιωχθέντων και µαρτυρικώς θανόντων. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Σεβασµιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟ που µε την παρουσία του τίµησε την προσπάθεια του Συλλόγου µας και την µνήµη των προγόνων µας. 

Επίσης ευχαριστούµε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και όλες τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές που παραβρέθηκαν. 

Ευχαριστούµε τους Μικρασιατικούς συλλόγους που µε την συµµετοχή τους µας τίµησαν. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούµε τους Νεοαλικαρνασείς που έφεραν τις Ιερές Εικόνες Κειµήλια των προγόνων µας και όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν µε κάθε τρόπο. 

Ο Σύλλογος µας εύχεται να είναι αιωνία η µνήµη των προγόνων µας που αδίκως µαρτύρησαν και θυσιάστηκαν στον ξεριζωµό του 1922 από την ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί