Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες λυκείου καταγγέλλουν συμμαθητή τους για βιασμό

Ανάθεση της επιμέλειάς του σε επιμελητές ανηλίκων

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Οι μαθήτριες κατήγγειλαν έναν 17χρονο για βιασμό τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021.

Σύμφωνα με το grtimes.gr , οι δύο καταγγέλλουσες μαθήτριες της Γ’ Λυκείου απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας πως ο 17χρονος μαθητής τις απείλησε πως θα τους συμβεί κακό αν δεν συνευρεθούν μαζί του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η πράξη σε βάρος της πρώτης μαθήτριας τελέστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ένα μήνα αργότερα σε βάρος της δεύτερης. Οι καταγγελλόμενες σεξουαλικές κακοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριους χώρους.

Οι δύο μαθήτριες γνώριζαν τον 17χρονο μέσα από κοινές παρέες καθώς τον καιρό εκείνο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο ανήλικος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή που του αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι η μία καταγγέλλουσα ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή την είχε απορρίψει ερωτικά, ενώ η δεύτερη τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους.

Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο υποχρεώνοντας τον να ακολουθήσει το παραπάνω αναμορφωτικό μέτρο, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί