Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Λασίθι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέσω της οποίας γνωστοποιεί τα αποτελέσματα των εκλογών του κόμματος στον νομό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η κοινωνία μέσα από την συμμετοχή της στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έστειλε ηχηρό μήνυμα ανατροπής. Το κόμμα μας μεγάλωσε  την κοινωνική του βάση, εμβάθυνε τις δημοκρατικές του διαδικασίες και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο και τα 172.000 μέλη μας να έχουν διαρκή ρόλο σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές μας δράσεις  με στόχο  την κοινωνική αλλαγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα από τα πιο μαζικά και σύγχρονα αριστερά κόμματα και όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για να αποτελέσει και τον κορμό μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης για τη χώρα.

Ευχαριστούμε  όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογικές μας διαδικασίες της Κυριακής  15 Μαΐου.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους νέους και τις νέες που ήρθαν να ψηφίσουν, διαψεύδοντας την “αδιαφορία για την πολιτική” που τους προσάπτουν. Ευχαριστούμε ξεχωριστά και τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που έφεραν σε πέρας μια κουραστική διαδικασία με άψογο τρόπο. Όλες τις τοπικές αρχές, φορείς και Δήμους, που μας διευκόλυναν, καθώς και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για το ενδιαφέρον και την παρουσίαση.

Τα νέα μέλη μας στο  Λασίθι που ψήφισαν για την εκλογή προέδρου δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα. είναι υπερδιπλάσια των  παλαιών.

Στο Λασίθι ψήφισαν συνολικά 780 μέλη (νέα και παλαιά) με συνέπεια να τριπλασιαστούν τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος στο νομό.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων για την Κεντρική Επιτροπή, ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και στο νομό Λασιθίου:

ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 115

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 112

ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 98

ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 96

ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 95

ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ 81

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΗ 79

ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ 63

ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 46

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 37

ΜΑΧΙΜΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ 30

ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 24

ΣΜΠΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 23

ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 18

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ 16

ΚΑΖΑΣΗΣ ΦΩΤΗΣ 15

ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 14

ΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 14

ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 12

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 11

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 10

ΚΑΛΠΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 9

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 9

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 9

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 9

ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 8

ΨΑΡΡΑ ΣΤΕΛΛΑ 8

ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 7

ΞΥΔΗ ΒΙΒΗ 7

ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7

ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ 6

ΤΖΕΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 5

ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 4

ΒΛΑΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3

ΛΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3

ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2

ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 2

ΠΙΤΣΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 1

ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 0

ΣΑΛΕΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 0

ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0

Ο αγώνας για κοινωνική αλλαγή συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατά. Ένα μεγάλο  βήμα έγινε για να έρθει η ελπίδα πίσω στον τόπο μας, στην πατρίδα μας. Και το έχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί