«Μου ζήτησε να μην δώσω άλλη δημοσιότητα στο θέμα»: «Καρφώνει» τον Γεραπετρίτη ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού (Βίντεο)

Κατηγόρησε για εμπάθεια απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού τη Δόμνα Μιχαηλίδου υποστηρίζοντας ότι: «πονάει αυτό το πράγμα που γίνεται. Έχετε μια εμπάθεια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στους διαδρόμους του Υπουργείου έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα. Στα λόγια που μιλάμε όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει δαμόκλειος σπάθη για την λειτουργία μας».

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε την Τρίτη από τον Κώστα Γιαννόπουλο, επικεφαλής της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού, να μην δώσει άλλη δημοσιότητα στις καταγγελίες του ότι η οργάνωση κινδυνεύει με κλείσιμο εξαιτίας του νέου νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης.

Δείτε: «Η κυβέρνηση μας βάζει λουκέτο»: Κραυγή αγωνίας από το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 κάρφωσε τον υπουργό Επικρατείας λέγοντας ότι «αποδεσμεύτηκα από αυτό που μου ζήτησε χθες ο κ. Γεραπετρίτης να σταματήσουμε τη δημοσιότητα από τη στιγμή που ξεκίνησε διαδικασία και συναντήσεις με φορείς χωρίς να κληθούμε εμείς». Παρούσα στο πάνελ ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία έκανε ότι δεν άκουσε την καταγγελία για τον Γεραπετρίτη.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, κατηγόρησε για εμπάθεια απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού τη Δόμνα Μιχαηλίδου υποστηρίζοντας ότι: «πονάει αυτό το πράγμα που γίνεται. Έχετε μια εμπάθεια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στους διαδρόμους του Υπουργείου έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα. Στα λόγια που μιλάμε όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει δαμόκλειος σπάθη για την λειτουργία μας».

Η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις καταγγελίες του Κώστα Γιαννόπουλου, αντέτεινε ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία δομή, κανένα Ίδρυμα να μην έχει κανόνες και ότι η σχετική ΚΥΑ ρυθμίζει 82 δομές και όχι μόνο«Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Οι προδιαγραφές είναι πρωτίστως στελέχωσης, αλλά είναι και κτηριακές. Δίνουμε έναν χρόνο για να προσαρμοστούν οι δομές σε αυτές τις προδιαγραφές. Μπορεί να έχουμε και κάποιο λάθος. Αν έχουμε, να το δούμε», υποστήριξε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Μου ζήτησε να μην δώσω άλλη δημοσιότητα στο θέμα»: «Καρφώνει» τον Γεραπετρίτη ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού (Βίντεο)”

  1. Οι Κέητ Μίντλετον της Ελλάδος...

    Αυτό το στυλ “ωραίας γυναίκας” ΚΑΙ μορφωμένης ΚΑΙ φιλευσπλαχνης, φυτρώνει και εδώ στην τοπική κοινωνία κτλ. Πόσο στημένες και ψεύτικες, πόσο ίδιες…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί