Μεν. Μποκέας: Τιμή για το Μαλεβίζι η παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακάριου στην κεφαλή της Εκκλησίας της Αυστραλίας

Με τον «Χρυσούν Σταυρόν του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου» τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Απόδημου Ελληνισμού Κώστα Φασουλάκη και το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, για την προσφορά τους στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και την τοπική κοινωνία, κατά την επίσκεψη της κρητικής αντιπροσωπείας στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο Αυστραλίας. Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεωργία Μηλάκη, Κώστας Δανδουλάκης και Νίκος Μανουσάκης. 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας δήλωσε με αφορμή την τιμή από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας: 

«Τιμή για το Μαλεβίζι η παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακάριου στην κεφαλή της Εκκλησίας της Αυστραλίας. Σεπτός και πανάξιος ιεράρχης, φάρος και οδηγός του ελληνισμού, ενώνει την ομογένεια και την σκεπάζει με την πνευματική του ακτινοβολία. Μεγάλη τιμή και συγκινητική στιγμή για μένα, η παρασημοφόρηση με το «Χρυσούν Σταυρόν του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου», η Αρχιερατική Ευχή και οι ευλογίες του Σεβασμιοτάτου. Με βαθιά ευαισθησία, μας υποδέχτηκε ως συντοπίτες από την Πατρίδα. Οι ρίζες είναι σπουδαίο πράγμα. Στεκόμαστε με σεβασμό στο εξαιρετικά σημαντικό και αθόρυβο ιεραποστολικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί στην Εκκλησία της Αυστραλίας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συγκινητική αγκαλιά που μας άνοιξε και ελπίζουμε να τον υποδεχτούμε σύντομα στο Μαλεβίζι για να περπατήσουμε μαζί στον τόπο, από όπου έλκει την καταγωγή του: το Αηδονοχώρι.»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μεν. Μποκέας: Τιμή για το Μαλεβίζι η παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακάριου στην κεφαλή της Εκκλησίας της Αυστραλίας”

  1. όλοι έχουν και από ένα καρκίνο...

    Στη φωτό αυτή ξεχωρίζει η αξιαγάπητη γιατρός, επειδή είναι νέα, όμορφη και fashionista. Λένε πολλοί ότι όταν μια σπουδασμένη και επιτυχημένη γυναίκα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, γίνεται κόκκινο πανί…

    Αυτό όμως δεν δικαιολογεί να μοιράζεσαι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών με τη μαμά σου, δεν δικαιολογεί να κάνεις γκριμάτσες σαν νεοναζί σε γκέτο του Βερολίνου και επίσης πρέπει να θυμάσαι πως οι σταυροί ήταν γιατί στην Κρήτη όλοι έχουν και από ένα τοπικό η μεταστατικό καρκίνο και εσύ σε αυτούς φέρθηκες με χαμόγελο και υπομονή, αφιερώνοντας ατέλειτο χρόνο ακόμα και σε ηλικιωμένους που έρχονταν σε σένα κυριολεκτικά με το ένα πόδι στον τάφο… Και όχι επειδή είσαι κάτι σαν σταρ του διαδικτύου/ριάλιτι ομορφιάς ή δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Και άλλοι είναι φιλόδοξοι, όμως με ευαισθησίες ανυστερόβουλες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί