«Η Δύναμη του Εμείς» για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νικολάου εξέδωσε η «Δύναμη του Εμείς».

Στην ανακοίνωση παρουσιάζεται η θέση του συνδυασμού, όσον αφορά στην ισονομία των επιχειρηματιών του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε έκπληκτοι το τελευταίο χρονικό διάστημα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να κρατήσουμε αποστάσεις από πολλά θέματα, κρίνουμε ότι αυτό είναι αδύνατον, αφού η σιωπή μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία από τη Διοίκηση του Ταμείου και σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να θεωρηθεί και από τον κόσμο που ΕΜΕΙΣ απευθυνόμαστε, η στάση μας αυτή ως αδυναμία. 

Δεχόμαστε καταγγελίες για μη ισόνομη αντιμετώπιση από επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου που δραστηριοποιoύνται σε χώρους ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Έχουμε στα χέρια μας αποφάσεις που δικαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες αυτές. 

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Λιμενική Ζώνη ότι δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Η Ισονομία για τον επιχειρηματία είναι θεμελιώδης αρχή. Για τη δική μας αντίληψη, ο επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος ο οποίος ρισκάρει και επενδύει παράλληλα στην εργασία του και αυτό το οποίο επιδιώκει ή θα πρέπει να επιδιώκει, είναι η ισονομία μέσω της οποία δε δημιουργούνται στρεβλώσεις και ειδικές συμπεριφορές σε επιχειρήσεις, ανάλογα με την κομματική ή δημοτική προτίμησή τους. 

Στην παρούσα φάση δε θέλουμε να αναφερθούμε εκτενέστερα στο θέμα και είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε ως συνδυασμός στα αρμόδια όργανα ελέγχου, ούτως ώστε να επέλθει στοιχειώδης ισονομία, γνωρίζοντας ότι για την παρούσα διοίκηση η λέξη «ισονομία» είναι άγνωστη. 

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι όσοι προσπαθήσαν να προσεγγίσουν τον συνδυασμό μας με σκοπό εκπλήρωσης προσωπικών επιδιώξεων και εξυπηρετήσεων, να μην επιχειρήσουν να το πράξουν.

 Έχουμε άλλη φιλοσοφία. Έχουμε άλλο τρόπο σκέψης και σε καμία περίπτωση δε θα ακολουθήσουμε πρακτικές, οι οποίες έχουν παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας ότι θα συμμετέχουν χωρίς την παραμικρή απαίτηση αξιωμάτων και θέσεων στη Διοίκηση του Δήμου και χωρίς να υπάρχουν προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή τους. 

Οραματιζόμαστε έναν άλλο Δήμο, οραματιζόμαστε έναν Δήμο με Ευρωπαϊκή προοπτική, έναν Δήμο πρωτοπόρο, καινοτόμο στην Κρήτη και όχι μόνο.

Για εμάς, τα παραπάνω θα είναι αδιαπραγμάτευτα και τακτικές όπως αυτές που εφαρμόζονται στην παρούσα φάση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου θα εξαφανιστούν, φροντίζοντας να έχουμε μία ισόνομη και υγιής σχέση με τους ανθρώπους που επιχειρούν ή θα επιχειρήσουν στον Άγιο Νικόλαο, με τα δεδομένα πάντα στο τραπέζι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί