Ρένα Δούρου- Έφη Αχτσιόγλου: Δυο κυρίες για την πρωτιά στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ενώ απομένουν 3 τμήματα στην Α Αθήνας και ένα στο Μενίδι, ένα στα Μέγαρα, Κορυδαλλός – Δημαρχείο και Γλυφάδα, είναι δύσκολα πλέον θα ανατραπεί η πρωτιά της πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, όπως μεταδίδει το thefaq.gr.

Δείτε επίσης:

Με 150.853 ψήφους ο Αλ. Τσίπρας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι σταυροί των υποψηφίων της Κρήτης για την ΚΕ – Πολάκης και Ξανθός στην κορυφή

Η διαφορά από την 2η Έφη Αχτσιόγλου, που φερόταν για πολλές ώρες από τα Μέσα μεταξυ των οποίων και φιλοκυβερνητικά ως σίγουρη πρώτη είναι πλέον τέτοια που δεν αφήνει ενδεχόμενα αλλαγής στην τελική κατάταξη. Σημαντική η 4η θέση του Νίκου Παππά, αλλά και το 7 στα 10 των λεγόμενων προεδρικών που βγάζει μάτι και αλλάζει δραματικά τις ισσοροπίες για την επόμενη μερα, αρχής γενομένης από τις αποφάσεις για την οργάνωση το κόμματος στις 28 Μαίου

Την πρώτη δεκάδα στην Αττική συμπληρώνουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Νίκος Παππάς των οποίων η διαφορά είναι μικρότερη από 100 ψήφους και ακολουθούν – με μια σειρά που αλλάζει συνεχώς – οι Χρήστος Σπίρτζης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος. Εκτός δεκάδας όλα τα στελέχη της Ομπρέλας που στην προηγούμενη ΚΕ είχαν καταλάβει τις 6 πρώτες θέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί