Πολάκης σε Πλεύρη: «Δεν θα γλιτώσετε!! Η υπόθεση Novartis θα ανασυρθεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!!»

«Χείμαρρος» είναι ο Παύλος Πολάκης μετά τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση Novartis – ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας του FBI κι ότι μετά τον σάλο, ο Πλεύρης κατέθεσε αγωγή αλλά τις ΗΠΑ… δεν τις ενοχλεί – και σε ανάρτησή του στο Facebook δίνει μια πληρωμένη απάντηση στον υπουργό Υγείας.

Δείτε: Τώρα θυμήθηκε να ανακοινώσει αγωγή κατά της Novartis ο Πλεύρης – Αρνείται να ζητήσει στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές

«Μετά την αποκάλυψη του Documento πως ετοιμάζατε εξωδικαστικό συμβιβασμό αλά Siemens και στη Novartis σας έφυγε η ψυχή και ανακοίνωσες πως ΘΑ καταθέσετε και αγωγή για ζημιά του Ελληνικού δημοσίου!!!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook με μετωπική επίθεση στον Θάνο Πλεύρη.

«Μιλάγατε για σκευωρία και στέλνατε την Τουλουπάκη και τον Παπαγγελόπουλο στο Ειδικό δικαστήριο οπως τον Βαξεβάνη και την Παπαδάκου και βάζοντας ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ δικαστικούς λειτουργούς να αρχειοθετούν τα “αδιευκρίνιστα” εκατομμύρια στους λογαριασμούς του ΑΔΩΝΗ και του Αβραμόπουλου!!!», τονίζει ο Π. Πολάκης.

Στο τέλος, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Δεν θα γλιτώσει κανένας σας! Η υπόθεση Novartis θα ανασυρθεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!! Τελειώσατε και το ΞΕΡΕΤΕ!!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!!

1) Μετα το ξεβράκωμα πως ο Μανιαδάκης ήταν νένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες του FBI (και εδώ μίλαγε για «σκευωρία»)και με βάση τις πληροφορίες του πλήρωσε η Νοβαρτις 350 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό δημόσιο επειδή χρημάτισε πολιτικούς στην Ελλάδα και χειραγώγησαν τις τιμές των φαρμάκων της
2) Μετα την αποκάλυψη του DOCUMENTO πως ετοιμάζατε εξωδικαστικό συμβιβασμό αλά Ζημενς και τη Νοβαρτις…
ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΨΥΧΗ…
και ανακοίνωσες πως ΘΑ καταθέσετε και αγωγή για ζημιά του Ελληνικού δημοσίου!!!
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ… Μιλάγατε για σκευωρία και στέλνατε την Τουλουπακη και τον Παπαγγελόπουλο στο Ειδικο δικαστήριο οπως τον Βαξεβάνη και την Παπαδάκου και βάζοντας ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ δικαστικούς λειτουργούς να αρχειοθετούν τα «αδιευκρινιστα» εκατομμύρια στους λογαριασμούς του ΑΔΩΝΗ και του Αβραμοπουλου!!!
Δεν θα γλυτωσει κανένας σας !
Η υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΘΑ ΑΝΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!
Τελειώσατε και το ΞΕΡΕΤΕ!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί