Το νέο Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου.
Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν την κα Λιονή για μια σειρά ζητημάτων, μεταξύ των οποίων η ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ρεθύμνου, έργο το οποίο, όπως δήλωσαν, φαίνεται να δρομολογείται. Επιπρόσθετα, συζητήθηκε η αξιοποίηση του υπάρχοντος κτι-ρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ο-ποίο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου φιλοδοξεί να στεγάσει ένα βρεφονηπιακό σταθμό για τα παιδιά του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Τέλος, η Ένωση εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΚΑΠΕΡ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ) για την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, συνεχάρη το νέο Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης θα συνεχίσει την πολύ καλή συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομίας, ώστε να είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα Πολίτη και τις ανάγκες του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί