Στήνουν σκηνικό έντασης- ΑΠΘ: Μυστηριώδης άνδρας, αφού προκαλεί τα ΜΑΤ, εξαφανίζεται και αυτά κάνουν επίθεση στους φοιτητές! (βίντεο)

Εντύπωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο twitter, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να προκαλεί τα ΜΑΤ,  πυροδοτώντας έτσι τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια διά μαγείας να εξαφανίζεται.

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: ΜΑΤ σέρνουν αιμόφυρτο φοιτητή στο ΑΠΘ -«Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα» (βίντεο)

Όπως φαίνεται, ο άντρας εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στα ΜΑΤ και αρχίζει να τα προκαλεί, με αποτέλεσμα η διμοιρία να επιτεθεί στην ομάδα φοιτητών που διαμαρτυρόταν στο σημείο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ίδιος άνδρας μιλάει ατάραχος στο κινητό του τηλέφωνο ενώ παραδίπλα εκτυλίσσονται τα επεισόδια με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε χρήση χημικών, κρότου λάμψης, αλλά και των γκλοπ τους, για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους φοιτητές.

Εικόνα
Εικόνα

Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν άγρια και αναίτια επίθεση από τους αστυνομικούς και καταγγέλλουν προβοκάτσια αφού κάνεις, όπως υποστηρίζουν, δε γνωρίζει τον άνδρα από τον οποίο ξεκίνησε το επεισόδιο.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο ο άντρας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με την προσαγωγή του να μετατρέπεται σε σύλληψη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί