Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: ΜΑΤ σέρνουν αιμόφυρτο φοιτητή στο ΑΠΘ -«Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα» (βίντεο)

Άγρια επίθεση εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ στο κτίριο της Σχολής Θετικών Επιστημών, μέσα στο ΑΠΘ, την ώρα μάλιστα που οι φοιτητές είχαν μάθημα. Το κεντρικό αμφιθέατρο γέμισε με δακρυγόνα και οι φοιτητές έντρομοι προσπάθησαν να βγουν έξω.

https://youtu.be/BenFFAIqcYk

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε μία προσαγωγή, ενώ σοκ προκαλούν τα βίντεο που δείχνουν τα ΜΑΤ να σέρνουν αιμόφυρτο φοιτητή. «Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα» φώναζε όπως ακούγεται.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών φοιτητικών οργανώσεων και συλλόγων στον προαύλιο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών ενάντια στην παρουσία αστυνομικών εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος τη στιγμή που οι εργασίες στο Βιολογικό ήταν σε εξέλιξη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το thestival.gr άγνωστοι πέταξαν πέτρες και αντικείμενα στον χώρο όπου γίνονται εργασίες για τη δημιουργία βιβλιοθήκης, στο πρώην “Στέκι Βιολογικού” που τελούσε υπό κατάληψη επί 34 χρόνια.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: ΜΑΤ σέρνουν αιμόφυρτο φοιτητή στο ΑΠΘ -«Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα» (βίντεο)”

  1. στα πανηγύρια, στα μοναστήρια και μετά κακοποίηση της ευάλωτης οικογένειας

    Και κάθε τόσο εμφανίζεται στα μέσα του συστήματος ότι δήθεν έγιναν αξιόποινες πράξεις σε πανεπιστήμια, για να δικαιολογηθεί ο αυταρχισμός και η αστυνομία…

    Εκτός από τον αυταρχισμό, ο εναγκαλισμός του Μητσοτάκη με κάτι θείες θεούσες, εκδηλώνει και θρασυδειλία. Για παράδειγμα εμείς έχουμε παιδί δημοτικού και για την άδεια παραμονής του πατέρα εν μέσω πανδημίας και ενώ παλεύαμε για την επιβίωση, οι αρμόδιοι μας υπέβαλλαν σε αδιανόητες δοκιμασίες, με προσβολες και απειλές απέλασης…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί