Aντί η ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας στο ΑΠΘ, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση

Αντί η Νέα Δημοκρατία να ζητήσει συγγνώμη για τις εικόνες ντροπής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν φοιτητές, σέρνοντας μάλιστα έναν, ζητάει και τα ρέστα. Το κυβερνών κόμμα ενοχλήθηκε από την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε την άγρια καταστολή και ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλύπτει τους «καταστροφείς».

Δείτε: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: ΜΑΤ σέρνουν αιμόφυρτο φοιτητή στο ΑΠΘ -«Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα» (βίντεο)

Η ΝΔ δεν λέει το παραμικρό για τα ΜΑΤ που τρομοκράτησαν τους φοιτητές, αλλά αντίθετα ισχυρίζεται ότι η αστυνομία προστατεύει τον χώρο. «Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία και να συνδράμει τις πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ ώστε ο χώρος που με το “έτσι θέλω” βρισκόταν υπό κατάληψη επί 34 χρόνια, να γίνει χώρος μόρφωσης και πολιτισμού» σημειώνει.

Εμείς δημοσιεύουμε ξανά τέσσερα βίντεο που δείχνουν την άγρια επίθεση των ΜΑΤ, σε περίπτωση που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση

Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία που εγκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για κάλυψη στους καταστροφείς του ΑΠΘ δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως σημειώνει, η ΝΔ, το «κόμμα της ανομίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας, προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία».

«Έχοντας την κυρία ευθύνη για τη μετατροπή του ΑΠΘ σε πεδίο μάχης επενδύει στην πόλωση και στην καταστροφή. Θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική.

Ειδικά σήμερα που ένας νέος άνθρωπος που έμεινε προφυλακισμένος για μήνες απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση. Πριν να είναι αργά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί