Πανικός στη ΝΔ: Πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη! – Απίστευτη ανακοίνωση

Το είδαμε κι αυτό: ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται σήμερα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά πριν καν μπει στο αεροπλάνο για το νησί, η ΝΔ του επιτίθεται για την επίσκεψη στην Κρήτη! Προφανώς οι εικόνες ανάμεσα στους πολίτες τρομάζουν προκαταβολικά το κόμμα του Μητσοτάκη.

Δείτε: Σε Χανιά και Ρέθυμνο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Candiadoc: 15 Μαΐου, η αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

Μάλιστα η ΝΔ, το κόμμα και η κυβέρνηση της απάτης και των fake news, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για fake news!

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης επισκεπτόμενος τα Χανιά και το Ρέθυμνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν βρει λίγο χρόνο στα διαλείμματα μεταξύ fake news, παροχολογίας και fake υπολογισμών, του προτείνουμε να ρωτήσει τους αγρότες της Κρήτης για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξης με τα οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παλεύει με κάθε τρόπο να προστατεύσει το εισόδημά τους. Του προτείνουμε επίσης να ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ. Για τις μελέτες που ΔΕΝ έγιναν επί των ημερών του, για τα χρονοδιαγράμματα που ΔΕΝ είχε, για τις χρηματοδοτήσεις που ΔΕΝ ήταν εξασφαλισμένες. Για όλα αυτά δηλαδή που άλλαξαν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι ώστε εντός των επομένων μηνών, όταν ο κ. Τσίπρας ξαναπάει στην Κρήτη, να τον προσκαλέσουμε και στα εγκαίνια των εργοταξίων», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί