Νέα κίνηση πανικού από τη ΝΔ: «Είδε»… μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πίσω το κύμα αγανάκτησης των πολιτών στην Κρήτη

Σε νέα κίνηση πανικού προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, η οποία βλέπει παντού «στημένους» του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η οργή των πολιτών ξεχειλίζει και η κυβέρνηση εμμένει στην επικοινωνιακή πολιτική του «πες πες κάτι θα μείνει». Το κυβερνών κόμμα σε εμφανή αμηχανία ανακάλυψε μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πίσω το κύμα αγανάκτησης.

Θυμίζουμε ότι πριν ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη.

Δείτε: Πανικός στη ΝΔ: Πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη! – Απίστευτη ανακοίνωση

«Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, αναφορικά με την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη κατά την οποία το κύμα δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση ήταν παραπάνω από έντονο.

Συνεχίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα».

Νωρίτερα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της σημείωνε ότι «σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ. Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; “Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο!”».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων, κάτοικοι και καταστηματάρχες εξέφρασαν την αγωνία τους για την ακρίβεια και τόνισαν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή.

«Ίσως είναι ο πιο δύσκολος χειμώνας που έχουμε βιώσει ακόμη κι από τα μνημόνια», ανέφερε καταστηματάρχης ενώ άλλος σημείωσε ότι «οι λογαριασμοί είναι δυσβάσταχτοι και ροκανίζουν το εισόδημα».

«Έχουμε δίλημμα: ή ψωνίζουμε για το σπίτι ή πληρώνουμε το ρεύμα» ανέφερε άλλος κάτοικος των Χανίων, συμπληρώνοντας ότι «πληρώνουμε τα “golden boys” με τους μισθούς εκείνους, κι εμείς εδώ κοιτάμε πώς να τη βγάλουμε».

«Το πρόβλημα είναι η τεράστια φτώχεια της κοινωνίας. Το πορτοφόλι των ανθρώπων των λαϊκών στρωμάτων, των πλατιών στρωμάτων είναι άδειο», σημείωσε καταστηματάρχης, εξηγώντας ότι τα χρήματα δεν φθάνουν ούτε για τα απαραίτητα. «Φοβάμαι μην ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε τα πρώτα χρόνια των μνημονίων με τις 250 -300 χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έφτασε στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας-Συνέντευξη στο Zarpa Radio (φωτο- βίντεο)

Πανικός στη ΝΔ: Πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη! – Απίστευτη ανακοίνωση

Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Candiadoc: 15 Μαΐου, η αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

Ξεσηκώθηκαν τα Χανιά για την επίσκεψη Τσίπρα! – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία του

Αλ. Τσίπρας από τα Χανιά: Η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή- Όσο πιο γρήγορα η πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για τον τόπο (βίντεο)

Με μαντινάδες υποδέχτηκαν τον Αλ. Τσίπρα στις Καλύβες (Φωτο)

Θερμή υποδοχή από τους πολίτες του Ρεθύμνου στον Αλ. Τσίπρα (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί