Με μαντινάδες υποδέχτηκαν τον Αλ. Τσίπρα στις Καλύβες (Φωτο)

(Φωτο εξωφύλλου: zarpanews.gr)

Έπειτα από την μίνι περιοδεία στην Παλιά Πόλη των Χανίων που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου, όπου τον περίμεναν συγκεντρωμένοι πολίτες και μέλη του κόμματος.

Δείτε επίσης: Έφτασε στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας-Συνέντευξη στο Zarpa Radio (φωτο- βίντεο)

Πανικός στη ΝΔ: Πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη! – Απίστευτη ανακοίνωση

Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Candiadoc: 15 Μαΐου, η αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

Ξεσηκώθηκαν τα Χανιά για την επίσκεψη Τσίπρα! – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία του

Αλ. Τσίπρας από τα Χανιά: Η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή- Όσο πιο γρήγορα η πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για τον τόπο (βίντεο)

Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε δια χειραψίας τους παριστάμενους, φωτογραφήθηκε με όσους το επιθυμούσαν και δέχτηκε το κέρασμα που του προσφέρθηκε, ενώ δεν έλειπε και η παραδοσιακή τσικουδιά.

Κάποιοι από τους παριστάμενους του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επόμενες εκλογές, ενώ άλλοι του ζήτησαν καθαρές κουβέντες για την κατάσταση στη χώρα αλλά και το τί σκοπεύει να κάνει.

Κτηνοτρόφος επισήμανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο πρωτογενής τομέας, ενώ άλλος πολίτης θέλησε να του τονίσει ότι θα μπορούσε να φέρει ανάπτυξη ο αγροτουρισμός.

Ακούστηκε και μια μαντινάδα:

“Αλέξη, ο Αποκόρωνας και των βουνών οι στράτες,
Εδώ σε χαιρετίζουνε ανθρώποι δημοκράτες”.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι πως όσοι πολίτες θέλουν, μπορούν να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να δείξουν τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις στις εκλογικές διαδικασίες της επόμενης Κυριακής. “Είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία για μας. Αλλά θα μας δώσει πολύ μεγάλη δύναμη και θα αναδείξει για πρώτη φορά τη συλλογική μας ηγεσία από τη βάση της κοινωνίας”, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε και ένα αναμνηστικό δώρο από κατάστημα παραπλεύρως της πλατείας των Καλυβών, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευσαν, γευμάτισε σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Στη συνέχεια αναμενόταν να μεταβεί στην Επισκοπή και έπειτα στο Ρέθυμνο.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί