Καταγγελίες για νοθεία στην ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά και παραιτήσεις – Ψήφιζαν όσες φορές ήθελαν!

Όπως σημειώνουν τα Χανιώτικα Νέα: Περίπατο… φαίνεται πως πηγαίνει το αδιάβλητο στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, καθώς όπως καταγγέλλεται επώνυμα από μέλη του κόμματος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος στο πόσες φορές ψηφίζει καθένας.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι όποιο μέλος θέλει, πηγαίνει σε ένα εκλογικό κέντρο, λέει το όνομά του, το σημειώνουν και ψηφίζει. Την ίδια διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνει σε όλα τα εκλογικά κέντρα!

«Πας, λες όνομα, το γράφουν ψηφίζεις. Μετά πας αλλού ξαναψηφίζεις. Μετά αλλού πάλι τα ίδια…και μετά….ξαναπάς και πάλι ψηφίζεις…», αναφέρει χαρακτηριστικά μέλος του κόμματος.

Παραίτηση

Παραιτήθηκε ο Μ. Λιονάκης από την εφορευτική των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Με τις καταγγελίες για την ψηφοφορία να αυξάνονται, την παραίτησή του από την Εφορευτική Επιτροπή υπέβαλε ο Μανούσος Λιονάκης, που σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει: «Αναλογιζόμενος την ευθύνη τόσων χρόνων στο κίνημα, δέχτηκα την συμμετοχή μου ως πρόεδρος σε εφορευτική επιτροπή στη δεύτερη κάλπη του Δήμου Χανίων. Διαπιστώνοντας όμως ότι δεν υπάρχει καμία διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας αφού δεν υπάρχει μητρώο και μπορεί καθένας να ψηφίσει όσες φορές θέλει και σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί (κάτι που διαπίστωνα από το άνοιγμα των καλπών) , υποβάλλω την παραίτησή μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί