Ηράκλειο: Έστειλε την υπερήλικη μητέρα του στο νοσοκομείο

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν 50χρονο άνδρα, μετά από ένα άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στον Πύργο Μονοφατσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε άγρια την υπερήλικη μητέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν αυτό είχε ξανασυμβεί, καθώς ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά πρόβλήματα. Η υπερήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, από όπου κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο γιος πρόκειται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Έστειλε την υπερήλικη μητέρα του στο νοσοκομείο”

  1. Η τραγωδία των ενηλίκων "παιδιών" που δεν πήραν αποστάσεις έγκαιρα

    Κάποια στιγμή πρέπει τα ενήλικα “παιδιά” να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να θυμώνουν με τους γονείς για κανένα λόγο. Εμείς γιορτάζαμε τη γιορτή της μητέρας το σ/κ ανέμελες, πήγαμε για ψώνια, εγώ μαγείρευα. Όταν ήταν όλα έτοιμα, σπιτικές χορτόπιτες, πανακότα τριαντάφυλλο, σιρόπιαστο με καρύδα, αρνάκι με αγκινάρες… Κάποια στιγμή την άκουσα να κάνει τη γνωστή αυτο-λυπηση, “τέτοια νοικοκυρά και οι γαμπροί δεν το βλέπουνε”… Ενώ υπάρχει ήδη και γαμπρός και παιδί. Δεν γίνεται να θυμώνεις με τους ηλικιωμένους γονείς σου, δείχνει ανωριμότητα και ψυχολογικά προβλήματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί