Πρώτος ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην Ιταλία

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο αγώνας στον οποίο συμμετείχε ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο ‘Έλληνας αθλητής εκπροσώπησε τη χώρα μας στον ακοντισμό στο Italian Open Championships στην μικτή κατηγορία F53-54-55. Για άλλη μια φορά το ‘’χρυσό’’ παιδί από την Κρητη κατέκτησε την πρώτη θέση στην τέταρτη προσπάθεια του, ρίχνοντας το ακόντιο του στα 29,25μ. στο Jesolo 2022 World Para AthleticsGrandPrix.
Ο Μανώλης Στεφανουδάκης έκανε επίσης βολές στα 28.28μ., 27.05μ., 29.03μ.,27.83μ.και 28,27μ..
Κοντά στον Μεσσαρίτη Πρωταθλητή βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής του, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κρητικός Αθλητής αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα στην σφαιροβολία.

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο πρώτος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες λόγω βροχής και κρύου αλλά καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.Σε αυτό τον αγώνα προετοιμασίας είδαμε το αγωνιστικό μας επίπεδο αλλά και των συναθλητών μας. Συνεχίζουμε με την Ημερίδα στίβου στο Ηράκλειο σε λίγες μέρες. Στόχος μας για φέτος είναι να ανέβουμε στην παγκόσμια κατάταξη και να προετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2023.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλο τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εμένα και στην προσπάθεια μου. Στους ανθρώπους που με στηρίζουν ηθικά αλλά και οικονομικά. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Χορηγοί μου, οι οποίοι μου δίνουν την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία παρέχοντας μου οικονομική ενίσχυση σε ότι αφορά τον αθλητικό μου εξοπλισμό, τον ρουχισμό αλλά κυρίως τα ταξίδια του εξωτερικού μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανέβω στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος μου.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί