Μόλις στις 4 Απριλίου τοποθετήθηκε στο Καπετανάκειο καθηγήτρια Αγγλικών, όμως οι μαθητές θα εξεταστούν κανονικά

“Πώς καλούνται αυτά τα παιδιά να εξεταστούν σε ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί;”, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Μόλις στις 4 Απριλίου, τοποθετήθηκε στο Καπετανάκειο καθηγήτρια Αγγλικών, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής του το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν τα παιδιά αυτά να καλούνται να εξεταστούν σε ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας του ο σύλλογος ζητά την απαλλαγή της εξέτασης του μαθήματος των Αγγλικών με τη χρήση της Τράπεζας Θεμάτων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μόλις στις  4/4/2022, δηλαδή  2 εβδομάδες πριν το Πάσχα και άλλες περίπου 2,5 μετά, τοποθετήθηκε στο σχολείο μας, ήτοι 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, καθηγήτρια Αγγλικών για να καλύψει τις ανάγκες 5 τμημάτων. 

 Τρία από αυτά τα τμήματα θα κληθούν να εξεταστούν στις ενδοσχολικές εξετάσεις με θέματα από την περιβόητη τράπεζα θεμάτων που εξασφαλίζει “ίσες ευκαιρίες στη μάθηση και αντικειμενική αξιολόγηση στα παιδιά αυτής της χώρας”.  

Την Τρίτη 26/4/22 επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου μας μαζί  με αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ & της Ένωσης Γονέων Ν. Ηρακλείου τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ηρακλείου, προκειμένου να τους υπενθυμίσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει… 

Την Τετάρτη 27/4/2022,  ως Σύλλογος του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου – Καπετανακείου, στείλαμε γραπτό  αίτημα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , το οποίο παραπέμφθηκε στο Υπουργείο Παιδείας μέσω της προαναφερθείσας αρχής. 

 Έκτοτε, επικρατεί σιγή ασυρμάτου από το Υπουργείο Παιδείας καθώς δεν έχουν αποστείλει καμία  απάντηση ή έστω ενημέρωση σχετικά με τον μείζον αυτό ζήτημα ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων με την Τράπεζα Θεμάτων. 

 Πώς καλούνται αυτά τα παιδιά να εξεταστούν σε ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί; 

 Ποιες είναι οι ενέργειες των ιθυνόντων για αυτή την κατάσταση; 

Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος!!!!!

 

Εμείς σαν γονείς Απαιτούμε την απαλλαγή της εξέτασης του μαθήματος των Αγγλικών με τη χρήση της Τράπεζας Θεμάτων!  

Με εκτίμηση,   

Το  ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί