ΜέΡΑ25 για τον Πέτρο Μηλιαράκη: «Ακούραστος εργάτης της νομικής σκέψης και υπέρμαχος των κοινωνικών αγώνων»

Ανακοινώσεις για την απώλεια του Πέτρου Μηλιαράκη εξέδωσαν ο Τομέας Δικαιοσύνης του ΜέΡΑ25 και η Οργάνωση Βάσης Ηρακλείου του κόμματος.

Η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιοσύνης

Ο Τομέας Δικαιοσύνης του ΜέΡΑ25 με αισθήματα βαθιάς λύπης αποχαιρετά τον ακούραστο εργάτη της νομικής σκέψης και υπέρμαχο των κοινωνικών αγώνων Πέτρο Μηλιαράκη. Ο Δικηγόρος Πέτρος Μηλιαράκης, ο σύντροφός μας στάθηκε πάντα συνεπής στη σωστή πλευρά της Ιστορίας έχοντας βιώσει τη ναζιστική φρίκη και την οικογενειακή απώλεια, αφού καταγόταν από το Μαρτυρικό Πεύκο της Βιάννου. Η λαμπρή του καριέρα δεν σήμανε για αυτόν συμβιβασμούς, αλλά αντίθετα μεγαλύτερο πάθος για την υπεράσπιση της Ιστορικής Μνήμης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπάσχουμε με τις οργανώσεις Κρήτης του Μετώπου μας, αφού ο Πέτρος επέλεξε να είναι μέλος σε οργάνωση της ιδιαίτερης πατρίδας του. Πέτρο , οι αγώνες δεν θα σβήσουν στη λήθη.

Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Βάσης Ηρακλείου

Τα μέλη της Οργάνωσης Βάσης Ηρακλείου ΜέΡΑ25 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πέτρου Μηλιαράκη

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που  αφήνει μια σπουδαία, μεγαλειώδη παρακαταθήκη για τα ιδανικά και το έργο του.

Ένας καταξιωμένος νομικός που υπηρέτησε τους ανθρώπους, το δίκαιο και τους θεσμούς.

Η ξαφνική του απώλεια μας έχει συντρίψει. Δεν ήταν απλά ένας σύντροφος,  ήταν ένας σπουδαίος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί