Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη (Βίντεο)

Τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη, την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν τραυματιστεί δώδεκα πολίτες. Όσον αφορά τα αίτια της έκρηξης, η έκρηξη πιθανό να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο και έχει απεγκλωβίσει 5 άτομα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στον τελευταίο όροφο μιας τετραώροφης πολυκατοικίας στην περιοχή Barrio de Salamanca και για αυτό η τοπική αστυνομία χρησιμοποιεί drones για να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς και τυχόν περισσότερους εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με την El Mundo, τέσσερα άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κατάστασή θεωρείται σοβαρή καθώς εκτιμάται ότι εκτοξεύτηκαν σε μια εσωτερική αυλή από την έκρηξη. Επιπλέον, οι Πυροσβέστες αναζητούν εγκλωβισμένους που ενδέχεται να βρίσκονται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Αυτήκοοι μάρτυρες περιγράφουν στο τοπικό 20 minutos, ότι ήταν μια «φρικτή έκρηξη» που ταρακούνησε τα πάντα στο πέρασμά της, καθώς είχε και ωστικό κύμα. Στο σημείο βρίσκονται και τεχνικοί εταιρειών φυσικού αερίου για να κάνουν μετρήσεις, επειδή είναι πολλοί οι περαστικοί που ανέφεραν ότι υπάρχει μια μυρωδιά αερίου στη γύρω περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί