ΕΛΜΕΠΑ: Προκήρυξη 17 θέσεων μεταδιδακτορικών ερευνητών

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, προχωράει στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέους διδάκτορες που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν μεταδιδακτορική έρευνα στα αντικείμενα που θεραπεύει το Πανεπιστήμιο με τα 11 Τμήματά του καθώς και το Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο (ΠΕΚ) με τα έξι Ινστιτούτα του. Η πρόσκληση αυτή στοχεύει στην ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου αλλά και της διεύρυνσης των συνεργασιών με Ερευνητές και μέλη ΔΕΠ, έξω από τα όρια του Ιδρύματος. 

Το συνολικό κόστος της πρόσκλησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τo 1.000.000 €, για τις 17 διαθέσιμες θέσεις και για διάστημα 24 μηνών, η πλειονότητα του οποίου θα καλυφθεί από τα Ταμειακά Διαθέσιμα του Πανεπιστημίου. Πρόκειται δηλαδή για μια δράση που χρηματοδοτείται άμεσα και συνολικά από το Πανεπιστήμιο. Η μηνιαία μικτή αμοιβή για κάθε θέση μεταδιδακτορικής έρευνας κυμαίνεται από 1.800 μέχρι 2.300 € / μήνα με βάση και τις κλίμακες του ενιαίου μισθολογίου, που λαμβάνουν υπόψη οικογενειακή κατάσταση και επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου. 

Οι θέσεις αυτές είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ οι μεταδιδάκτορες που θα συνεργαστούν με τα ακαδημαϊκά Τμήματα θα αναλαμβάνουν επίσης τη διδασκαλία ενός μαθήματος για κάθε εξάμηνο. Οι μεταδιδάκτορες που θα προσληφθούν στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο (ΠΕΚ), θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν έδρα της δραστηριότητάς τους το συνεργαζόμενο Ερευνητικό Κέντρο ή Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο των συνεργασιών που θα δημιουργηθούν για την υλοποίηση του ερευνητικού έργου. 

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ερευνητικών προτάσεων είναι η 31η Μάϊου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: postdoc@hmu.gr, στο τηλέφωνο: 2810379304 (Καθηγητής Θ. Μανιός, Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης) ή στην Ιστοσελίδα: www.hmu.gr.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: https://www.hmu.gr/el/proclamations/17120.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί