Με άλλο όνομα το γηροκομείο του τρόμου – «Λειτουργεί η δομή, κοροϊδεύουν μέσα από τη φυλακή τις οικογένειες», καταγγέλλει η δικηγόρος που αποκάλυψε την υπόθεση

Οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τη μετονομασία του οίκου ευγηρίας στα Χανιά που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα για την υπόθεση των θανάτων δεκάδων τρόφιμων, ανέβασε η Χανιώτισσα δικηγόρος που αποκάλυψε την όλη υπόθεση και εκπροσωπεί σήμερα οικογένειες νεκρών.

Η Μαρία Παπαδάκη έκανε γνωστό ότι η “Αγία Σκέπη” πλέον ονομάζεται “Ευ ζην Care”, τονίζοντας ότι η τροποποίηση της ονομασίας έγινε μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκονται προφυλακισμένες οι ιδιοκτήτριες της δομής.

Μιλάει για κοροϊδία προς τις οικογένειες των παθόντων, ενώ στρέφει τα βέλη της και εναντίον των εποπτευουσών αρχών, καθώς, όπως τονίζει, η δομή συνεχίζει να λειτουργεί.

Δείτε τί αναφέρει:

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για άλλη μια φορά για τα Χανιά!! Σε “Ευ ζην Care” μετονομάστηκε ο διακριτικός τίτλος της “Αγίας Σκεπής” την 28/4/22, δυνάμει τροποποίησης του καταστατικού της στην οποία προέβησαν οι συνέταιροι και διαχειριστές μέσα από τη Φυλακή!

Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη Φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου, και το χέρι αυτό με τις προκλητικές παραλείψεις τους στηρίζουν η Αντιπεριφέρεια Χανίων και το αρμόδιο Υπουργείο, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή οι εποπτεύουσες αρχές.

Τα χαιρετίσματά μας αγαπητές αρχές, που εν μια νυκτί πανεύκολα κλείνετε το ψιλικατζίδικο του κάθε κακομοίρη για τυπικές παραβάσεις, αλλά τώρα…. Ουδέν!

Με τις ευλογίες σας ανενόχλητη συνεχίζει η εν λόγω “επιχειρηματικότητα”. Για κάθε εχεφρονα, τούτα μοιάζουν με σενάριο ταινίας, από χώρα τριτοκοσμική. Ντροπή για λογαριασμό σας!”

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί