Νέα χυδαιότητα από τον Β. Οικονόμου: Σε ρόλο «τσάμπα μάγκα» επιτέθηκε στη Δ. Αυγέρη μέσα στη Βουλή (Βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περιμένουμε το αυτονόητο από τον Κυρ. Μητσοτάκη μετά τον σεξιστικό οχετό του Β. Οικονόμου

Τη θεσμική παρέμβαση του Κώστα Τασούλα μετά τους τραμπουκισμούς του Βασίλη Οικονόμου στη Βουλή ζητά η Δώρα Αυγέρη, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ «τζάμπα μάγκα».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αρνούμενος να της δώσει τον λόγο. Μάλιστα την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη», ενώ της μιλούσε στον ενικό. «Είσαι για… πολλά» έλεγε ο Βασίλης Οικονόμου, με την Δώρα Αυγέρη να θέτει θέμα μομφής.

Η Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο Facebook τονίζει ότι σε «ρόλο “τζάμπα μάγκα” ο Β. Οικονόμου τραμπουκίζει από τη θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων».

Άκρως αντικοινοβουλευτική και αντιθεσμική, η προσωπική επίθεσή του. Δεν προσέβαλε μόνο μια βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την ίδια τη Βουλή των Ελλήνων» επισημαίνει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Με το καλησπέρα της έναρξης της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της οποίας είναι πρόεδρος. Θα υπάρξει θεσμική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής;».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περιμένουμε το αυτονόητο από τον Κυρ. Μητσοτάκη μετά τον σεξιστικό οχετό του Β. Οικονόμου

«Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους “τζαμπατζήδες”, σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη σημερινή απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ προς τη Δώρα Αυγέρη μέσα στη Βουλή, και ζητά από τον Κυρ. Μητσοτάκη να τον αποπέμψει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Είσαι για πολύ μεγάλο…» είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τονίζει:

«Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί