Στο Ηράκλειο το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομικών

Tο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομικών (CESP) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαΐου στο Ηράκλειο.
Κύρια αποστολή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομίας (CESP) είναι να συμμετάσχει πλήρως στο δικαστικό και αστυνομικό ευρωπαϊκό χώρο, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες των κρατών – μελών της ΕΕ.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθούν ρηξικέλευθες προτάσεις και ιδέες που θα συμβάλλουν, με την πρόκρισή τους, στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό και εκσυγχρονισμό των δομών λειτουργίας του αστυνομικού συστήματος αλλά και στην βελτίωση του εργασιακού – υπηρεσιακού βίου των Αστυνομικών της ΕΕ, αναβαθμίζοντας την προσφορά τους στην κοινωνία καθώς και στην χώρα μας.
“Η αλληλεγγύη, η επίλυση των τοπικών ζητημάτων με ευρωπαϊκή προσέγγιση, ο ανθρωπιστικός συνδικαλισμός, η αλληλοβοήθεια και η μάχη ενάντια στις κοινές απειλές είναι οι λύσεις για μία καλύτερη και ενωμένη Ευρώπη”, αναφέρει η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, που φιλοξενεί τη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί