Φοιτητές μοίρασαν από μόνοι τους φαγητό στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ

Διαμαρτυρία κατά της κάρτας σίτισης

Με χειροκροτήματα αντέδρασαν φοιτητές, όταν μερικοί από τους συμφοιτητές τους πέρασαν πίσω από τους πάγκους της κουζίνας στη λέσχη, αρχίζοντας να μοιράζουν από μόνοι τους μερίδες με φαγητό.

Σύμφωνα με το GR Times όλα έγιναν στη διάρκεια της παρέμβασης που πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών συλλόγων που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό από τη λέσχη, για όσους δεν διαθέτουν κάρτα σίτισης.

Στη διάρκεια της παρέμβασης ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της εργολαβίας να πάρουν μία μερίδα φαγητό και να μη μείνουν νηστικοί, οι φοιτητές χωρίς κάρτα, αίτημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

Στη συνέχεια οι φοιτητές αντιδρώντας μπήκαν μαζικά στον χώρο της Λέσχης, απαιτώντας να σιτιστούν. Ωστόσο οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για τον διαμοιρασμό των μερίδων, δέχτηκαν εντολή να απομακρυνθούν από το χώρο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να περιμένουν για αρκετή ώρα να σιτιστούν, τόσο οι φοιτητές που διέθεταν κάρτα σίτισης όσο και αυτοί που δεν είχαν.

Μετά από αρκετά λεπτά και μετά από έντονες διαμαρτυρίες, οι φοιτητές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και μερικοί από αυτούς πέρασαν από την άλλη πλευρά της κουζίνας, αρχίζοντας να μοιράζουν το φαγητό, με τους συμφοιτητές τους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας συνθήματα για δωρεάν παιδεία και δωρεάν σίτιση για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί