Διαμαρτυρία στην 7η ΥΠΕ για τις απολύσεις δεκάδων συμβασιούχων

“Να παρθεί πίσω η απόφαση”

Ανακοίνωση με αφορμή την διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν σήμερα στην 7η ΥΠΕ Κρήτης τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου, για την απόφαση του υπουργείου για την απόλυση δεκάδων συμβασιούχων όλων των κλάδων που εργάζονται με 3μηνες συμβάσεις προκειμένου να καλύψουν τους συναδέλφους που είχαν τεθεί σε αναστολή, εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στην διοίκηση της 7ης ΥΠΕ με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου για την απόλυση δεκάδων συμβασιούχων όλων των κλάδων που εργάζονται με 3μηνες συμβάσεις προκειμένου να καλύψουν τους συναδέλφους που είχαν τεθεί σε αναστολή. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου, όπου με δεκάδες εργαζόμενους έγινε συνάντηση με την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ. 

Πρόκειται για ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ όταν ακόμα και με τους συμβασιούχους οι κενές οργανικές θέσεις είναι πάνω  από 300 στο ΠΑΓΝΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:

  • Να ανακαλέσει την απαράδεκτη απόφαση για τις απολύσεις. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.
  • Να προχωρήσει στην ανάκληση των αναστολών εργασίας των εργαζομένων στις δομές  υγείας.
  • Να ενισχύσει της δημόσιες δομές  υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες και μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Τέρμα η κοροϊδία και ο εμπαιγμός

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί