“Ο «Μανώλος» μας έφυγε…δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους”: Ο αποχαιρετισμός των εργαζομένων του Βενιζελείου στον Μανώλη Βασιλογιαννάκη

Τον 49χρονο ειδικευόμενο χειρούργο του Βενιζέλειου, Μανώλη Βασιλογιαννάκη, που έφυγε από τη ζωή, δίνοντας παράλληλα ζωή σε άλλους ανθρώπους, αποχαιρετά η Ένωση Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: 49χρονος γιατρός του Ηρακλείου έχασε τη μάχη για τη ζωή και οι συγγενείς του δώρισαν τα όργανά του

Ο Μανώλης Βασιλογιαννάκης, πατέρας ενός παιδιού, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου έδωσε τη μάχη για τη ζωή επί μία εβδομάδα. Όταν χάθηκε κάθε ελπίδα να ζήσει, οι συγγενείς του προχώρησαν σε προσφορά ζωής, κάνοντας δωρεά των οργάνων του σε άλλους συνανθρώπους. Δόθηκαν για μεταμόσχευση η καρδιά του, το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδείς.

Η κηδεία του Μανώλη θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 15.00, στην Τύλισσο.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου αναφέρεται:

Σήμερα το νοσοκομείο μας έγινε ακόμη πιο φτωχό.Έχασε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του.Τον συνάδελφο Βασιλογιαννάκη Μανώλη.Ο «Μανώλος» μας έφυγε σήμερα…δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους….

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο και ώρα 15:00 μ.μ στην Τύλισσο.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί