Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε έξω από ταβέρνα

Τον φόβο και τον τρόμο, βίωσαν τρεις νεαροί το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά, όταν συνειδητοποίησαν ότι… τους στοχεύει ένα όπλο!

Η καταγγελία τους στο zarpanews.gr πραγματικά σοκάρει. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, όλα συνέβησαν στις 6-6:30 το απόγευμα, όταν οι τρεις τους καθόντουσαν σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Νέας Χώρας και άκουσαν ένα δυνατό κρότο.

Έστρεψαν τα κεφάλια τους να δουν τι συμβαίνει και έντρομοι, παρατήρησαν έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 55-60 ετών να κρατά όπλο και να πυροβολεί στον αέρα! Τον προσέγγισαν, να δουν αν είναι καλά και εκείνος ειρωνικά, τους έγνευσε και έστρεψε το όπλο εναντίον τους.

«Τον ρωτήσαμε τι κάνει, αν είναι με τα καλά του και είπαμε πως θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιος. Εκείνος μας ειρωνεύτηκε και είπε “εγώ καλά είμαι, εσείς;” και έστρεψε το όπλο εναντίον μας»! ανέφερε στο zarpanews.gr ένας εκ των τριών νεαρών και συνέχισε: «Έβγαλε τους γεμιστήρες, δείχνοντάς μας ότι ήταν άδειο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

Σύμφωνα με τους ίδιους, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, όμως ο άνδρας είχε ήδη φύγει.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, με την κατηγορία των άσκοπων πυροβολισμών, χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Μετά από έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί