Χρ. Γιαννούλης: Χυδαία και κυνική η στάση όσων ανέχονται το πάρτι των εκατομμυρίων στη ΔΕΗ

«Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια χτίζουν μέρα με τη μέρα ένα πελατειακό κράτος αδιαφάνειας που λειτουργεί προς όφελος λίγων και εκλεκτών»

«Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο. Τα προκλητικά μπόνους των 16 εκατ. ευρώ των goldenboys της ΔΕΗ και η κάλυψη που έσπευσε να προσφέρει η κυβέρνηση είναι μέρος της άθλιας πολιτικής πρακτικής της ΝΔ». Αυτό τόνισε «Στο Κόκκινο 105,5», ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Χυδαία και κυνική η στάση όσων ανέχονται και δικαιολογούν τις προκλητικές αμοιβές των διευθυντικών στελεχών της ΔΕΗ, την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τις φουσκωμένους λογαριασμούς στην ενέργεια.

Είναι φανερό πως τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές της ΝΔ βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν μάταια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια χτίζουν μέρα με τη μέρα ένα πελατειακό κράτος αδιαφάνειας που λειτουργεί προς όφελος λίγων και εκλεκτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική Συμμαχία δεν ζητά εκλογές μόνο για να φύγει η κυβέρνηση της  ΝΔ. Ζητάμε από το λαό να μας δώσει την ευκαιρία να χτίσουμε όλοι μαζί μία χώρα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί