Σε Λότζια και Περιφέρεια Κρήτης ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Μ. Καραμαλάκης

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Λότζια το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Απριλίου, συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον επίτιμο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συνεχάρη τον κ. Καραμαλάκη για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του ,υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία της ΕΛΑΣ με την τοπική αυτοδιοίκηση κατά την διάρκεια της θητείας του ήταν αγαστή, με γνώμονα πάντα την προστασία των πολιτών. 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Καραμαλακη καλή και δημιουργική συνέχεια .

Συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Με τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη, συναντήθηκε σήμερα και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Επίτιμο Αρχηγό για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε και του ευχήθηκε δημιουργική πορεία στο μέλλον. Ο Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε πως τόσο στη διάρκεια της θητείας του κ. Καραμαλάκη ως Αρχηγού του Σώματος,όσο και προγενέστερα, όταν κατείχε άλλες θέσεις ευθύνης, η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κρήτης και την Ελληνική Αστυνομία, ήταν αγαστή και αποτελεσματική.

Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης παραμένει η υποστήριξη του έργου της ΕΛ.ΑΣ., για την βέλτιστη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί