Προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης η Σάκκαρη

«Ποδαρικό» με το δεξί έκανε η Μαρία Σάκκαρη στο Mutua Madrid Open της Μαδρίτης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια -Νο4 εδώ και λίγες ώρες  του κόσμου, μετά και τον αναπάντεχο και πρόωρο αποκλεισμό της Σαμπαλένκα-, επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-4) την Αμερικανίδα Μάντισον Κις, Νο22 της κατάταξη, και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του τουρνουά.

1ο σετ 

Το σετ ξεκίνησε με τη Σάκκαρη και Κρις να πηγαίνουν «χέρι-χέρι» στα πρώτα τρία games. Η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της στο 2ο game, κάτι που έκανε και η Κρις τόσο στο 1ο όσο και στο 3ο (1-2).

Αφού το 4ο game άλλαξε «χέρια τέσσερις φορές, τελικά στην Μαρία για το 2-2, για να αντεπιτεθεί η Αμερικανίδα στο 5ο game (3-2).

Μετά από ένα σερί 40-15 της Σάκκαρη, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Ωστόσο η Κρις, με δικό της σερί, δεν άφησε την Ελληνίδα τενίστρια να πάρει «ανάσα» και προηγήθηκε και πάλι (4-3).

Οι δυό τενίστριες συνέζαν να υπερασπίζονται τα σερβίς τους με την Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 4-4, όμως η Κρις και πάλι κατάφερε να ξεφύγει (5-4).

Στο 10ο game, η Μαρία Σάκκαρη κράτησε το service της σ’ ένα κρίσιμο σημείο, παραμένοντας ζωντανή στη διεκδίκηση του πρώτου σετ, ισοφαρίζοντας τα Game σε 5-5. Η Αμερικανίδα πήρε και πάλι το προβάδισμα (6-5).

Ισοφάρισε σε 6-6 η Ελληνίδα τενίστρια και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε στο πρώτο, με την Κις να είναι η νικήτρια του πρώτου σετ.

2o Σετ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το πρώτο game του δεύτερου σέτ, ωστόσο η Μάντισον ισοφάρισε σε 1-1.

Απόλυτη ισορροπία χωρίς μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ για τις δύο αθλήτριες και ισοπαλία 2-2 games.

Προβάδισμα τριών γκέιμ παίρνει η Μαρία Σάκκαρη στα μέσα του δευτέρου σετ, η οποία προηγείται με 5-2.

Η Σάκκαρη με 6-3 στα γκέιμ πήρε το σετ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. 

3o Σετ

Το 3ο Σετ ξεκίνησε με την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια να μπαίνει καλύτερα, η οποία κατάφερε να κάνει το πρώτο της μπρέικ στο παιχνίδι και προηγείται με 2-0 γκέιμ. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γρήγορα ωστόσο αντέδρασε αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε προβάδισμα στα μέσα του τρίτου σετ με 4-3.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί