ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Αφού «ο τσάμπα πέθανε» ο Μητσοτάκης να βάλει λουκέτο στη ΝΔ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσαν οι πρωτοφανείς δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι το «τσάμπα πέθανε», αναφερόμενος στους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Δείτε επίσης:

«Το τσάμπα πέθανε»: Η εξοργιστική δήλωση του Β. Οικονόμου της ΝΔ για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ (Βίντεο)

Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Τζαμπατζήδες» από πάντα οι πολίτες!

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τζαμπατζήδες, κύριε Οικονόμου…

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει: Συμφωνεί με τον βουλευτή του κ. Οικονόμου πως “οι Έλληνες έχουν μάθει στο τσάμπα, να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους”, με αφορμή τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε πολίτες που τόσα χρόνια ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αλλά πλέον αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς ρεύματος με ρήτρες αναπροσαρμογής πολλαπλάσιες του μισθού και της σύνταξής τους;» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο μόνος που έχει μάθει στο τσάμπα και ζει παρασιτικά από το Δημόσιο είναι ο κ. Μητσοτάκης, το υπουργικό του συμβούλιο που χρωστά πάνω από 40 εκατ. στις τράπεζες και η ΝΔ με δανεικά και αγύριστα πάνω από 350 εκατ. ευρώ».

«Αφού λοιπόν “ο τσάμπας πέθανε”, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει σήμερα κιόλας να ανακοινώσει την χρεωκοπία της ΝΔ, να της βάλει λουκέτο και να πάει σε κάποιο από τα δεκάδες σπίτια του, μήπως και ανασάνει η κοινωνία. Αν δεν το κάνει από μόνος του, σύντομα οι πολίτες θα του στείλουν πίσω το λογαριασμό» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί