Σ. Βαρδάκης: «Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει πλήρως τους εργαζόμενους στον τουρισμό»

Με αφορμή την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουρισμό στον νομό Ηρακλείου και όχι μόνο, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε: 

«Καμία μέριμνα για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα από τον Ιανουάριο. Μόνο στον νομό Ηρακλείου πάνω από 9000 ξενοδοχοϋπάλληλοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Παρά τις επανειλημμένες κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, ο Υπουργός Εργασίας ακόμα δεν έχει δώσει την παραμικρή σημασία στην απόγνωση των εργαζομένων στον τουρισμό και έχει αγνοήσει πλήρως το αίτημα των εργαζομένων στον τουρισμό για παράταση του ταμείου ανεργίας και λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης του κλάδου, που φέραμε στη βουλή. 

Ειλικρινά αναρωτιέμαι με τι θράσος μιλούν στην κυβέρνηση για ενίσχυση και ενδυνάμωση του τουρισμού της χώρας μας, τη στιγμή που έχουν αφήσει τους ανθρώπους που τον στηρίζουν απροστάτευτους, αποδυναμωμένους και εξαθλιωμένους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί