Νεκρός 20χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη

Ένας Παλαιστίνιος που τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από σφαίρες του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο Ιμπραχίμ Ογουεϊντάτ, 20 ετών, τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα στον καταυλισμό προσφύγων Ακαμπάτ Τζαμπέρ κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Ιεριχώ, επισήμανε το υπουργείο χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το υπουργείο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ραμάλα σε κρίσιμη κατάσταση και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την Παρασκευή, ένας 18χρονος Παλαιστίνιος που χτυπήθηκε από ισραηλινά πυρά κοντά στην Τζενίν υπέκυψε επίσης στα τραύματά του.

Οι συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινών δυνάμεων στη Δυτική Όχθη έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού. Ακολουθούν μια σειρά ισραηλινών στρατιωτικών επιδρομών που ξεκίνησαν ως απάντηση σε ένα πρόσφατο κύμα παλαιστινιακών επιθέσεων που στοίχισε τη ζωή σε 12 Ισραηλινούς και δύο Ουκρανούς υπηκόους από τα τέλη Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί