Eκτέλεσαν τον Γ. Σκαφτούρο της υπόθεσης «Greek Mafia» στο εξοχικό του

Νεκρός από πυρά έπεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιάννης Σκαφτούρος, ο άνθρωπος που απασχόλησε τις αρχές την τελευταία 20ετια ο οποίος μεταξύ άλλων είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

O Γιάννης Σκαφτούρος βρισκόταν στο εξοχικό του, όταν του αφαίρεσαν τη ζωή ενώ μάλιστα φέρεται να έχει τραυματιστεί και η κόρη του από σφαίρα στο πόδι.

Όπως αναφέρει το documentonews.gr:

Όπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τον 53χρονο βαρυποινίτη στην αυλή του εξοχικού του. Στη συνέχεια, οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σκαφτούρος

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν γνωστός και ως «Θείος Τζο» της Greek Mafia και είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πολλές «βαριές» υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Ο βαρυποινίτης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ηθική αυτουργία στην απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009, και για ένταξη σε συνδικάτο εγκλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Περικλής Παναγόπουλος πέθανε λίγες ημέρες μετά από την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς και μετά την καταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο ο Σκαφτούρος αθωώθηκε το 2017 από το Πενταμελές Εφετείο για την απαγωγή Παναγόπουλου, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας και μεταξύ άλλων είχε απασχολήσει και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ήταν δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, ενώ το 2018 ενώ ήταν στις φυλακές τον είχαν μαχαιρώσει στον γλουτό, Αλβανοί κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του από τα δικαστήρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί