Πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι  του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

Ετοιμάστηκαν πάνω από 2.000 αυγά

Με απρόσμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το καθιερωμένο  πασχαλινό   παζάρι  του   “Συνδέσμου   Μελών   Γυναικείων Σωματείων   Ηρακλείου   και   Ν.   Ηρακλείου”  που συνεχίζει την 15ετή παράδοση του Συνδέσμου και φιλοξενήθηκε στο Αίθριο της Λότζια. Από νωρίς το πρωί, φίλοι και υποστηρικτές των δράσεων του, επισκέφτηκαν το παζάρι προκειμένου να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, να επιλέξουν τα δώρα τους και να ανταλλάξουν ευχές με τα μέλη του Συνδέσμου που περιμέναν για να καλωσορίσουν το κοινό.

Το πασχαλινό παζάρι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές, συνεχάρη τα μέλη του Συνδέσμου για τη δράση τους και παράλληλα ενίσχυσε τους πολύ σημαντικούς σκοπούς του.

Στο πασχαλινό παζάρι βρέθηκε και ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος υπογράμμισε πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως αυτές που αναλαμβάνει ο “Συνδέσμος   Μελών   Γυναικείων Σωματείων   Ηρακλείου   και   Ν.   Ηρακλείου”,  για το κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου κα Μαίρη Παχιαδάκη ανέφερε ότι ετοιμάστηκαν φέτος περισσότερα από δύο χιλιάδες αυγά ενώ τόνισε από την πλευρά της πόσο σημαντική είναι η ανάδειξη της παράδοσης με την ταυτόχρονη εθελοντική και ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι αλλά και πόσο ενισχύεται η ομαδικότητα μέσα από τέτοιου είδους συλλογικές δράσεις.

Η α’ αντιπρόεδρος του Συνδέσμου  κα Θεανώ Μεταξά έδωσε τη δική της νότα με μια πασχαλινή μαντινάδα:

Του Πάσχα να’ μουνα κερί 

Δίπλα’ πο το δικό σου

Για να τα σβήσεις και τα δυο 

Με το χαμόγελό σου 

Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, για την ενίσχυση των δράσεων του «Συνδέσμου  Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και   Ν.   Ηρακλείου»:   Τον  Ξενώνα   Κακοποιημένης   Γυναίκας   και   Παιδιού,   το Συμβουλευτικό Κέντρο, τη Γραμμή SOS και το Σπίτι των Αγγέλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί