Πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

 Πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων την Τρίτη 19.04.2022 στο ξενοδοχείο Galaxy στo Ηράκλειο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

 Τα θέματα που συζητήθηκαν στην ολομέλεια:

Παρουσίαση της Ναυαγοσωστική Σχολής « Ακταία» και ενημέρωση από τον κ. Κλάδο Δημήτρη για τις νέες νομοθετικές διατάξεις που ισχύουν στον κλάδο και για την προετοιμασία εφαρμογής τους.

Παρουσίαση υπηρεσιών της εταιρείας TUV AUSTRIA, από τον κ. Ξημεράκη Φανούριο.

Ενημέρωση από τον κ. Σισαμάκη Γεώργιο – Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου, για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του δήμου στον τομέα του τουρισμού και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Δήμο Ηρακλείου για την ένταξη της πόλης στον Γαστρονομικό χάρτη της UNESCO.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δημοσίων Σχολών Τουρισμού Ηρακλείου,  2ο ΙΕΚ, ο διευθυντής  κ. Κατής Ευάγγελος, από ΙΕΚ , Κοκκίνι Χάνι η αναπληρώτρια προϊσταμένη  κ. Τζουλιαδάκη Αικατερίνη ώστε να γνωρίσουμε τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στις Σχολές καθώς και να δημιουργηθούν δίαυλοι επικοινωνίας.

Παρουσίαση του έργου «Εγχειρίδιο του Διευθυντή» από τον κ. Ευθυμίου Αλφρέδο, επικεφαλή επιτροπής που με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε με την ομάδα του, κ. Νικολάου Χρήστο, κ. Μάκρα Νίκο και κ. Χριστοδούλου Νίκο και ανταποκρίθηκε στις σύγχρονες ανάγκες του Διευθυντή.

Ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου στα μέλη, έδειξε τη διαδικασία εγγραφής και παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα εξεύρεσης εργασίας, η πλατφόρμα λειτουργεί  σε μόνιμη βάση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.cretanhotelmanagers.gr  και θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν  οι ξενοδοχειακές  μονάδες της Κρήτης,  ή να αναρτήσουν το βιογραφικό τους  στους Διευθυντές των Ξενοδοχείων Κρήτης, μέλη του ΠΣΔΞ, γνωστοποιώντας τους ότι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας. 

Επίσης ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με την εγγραφή του Συλλόγου στο Εθνικό Μητρώο αιμοδοτών και την δυνατότητα οργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας από τον κ. Καλαϊτζάκη Μανόλη, μέλος του ΔΣ.

Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του προέδρου , στη Διοίκηση και την Διεύθυνση του ξενοδοχείου Galaxy, για την άψογη φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί