Κύκλωμα μαστροπείας κρατούσε φυλακισμένη 28χρονη – Τρεις συλλήψεις

Της πρότειναν δουλειά σε καφετέρια και κατέληξε σε σπίτι-«φυλακή» και οίκο ανοχής

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπου. Θύμα των τριών υπόπτων ήταν μια 28χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 28χρονος, ένας 40χρονος αλλοδαπός και ένας 61χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της πλαστογραφίας, της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η αρχή και της παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος προσέγγισε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης την 28χρονη και της προσέφερε εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια. Ωστόσο στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε παράνομα και χωρίς τη θέλησή της. Ακολούθως, ασκώντας έντονη σωματική βία εις βάρος, ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της, την οδήγησε σε οίκο ανοχής, για την κατ’ επάγγελμα γενετήσια εκμετάλλευσής της, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.
Το διαμέρισμα που είχαν εγκαταστήσει την παθούσα, καθώς και το όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της, είχαν παραχωρηθεί από τον 28χρονο, ενώ ο 40χρονος αλλοδαπός κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πυροβόλο όπλο, ένα αεροβόλο πιστόλι, πλήθος φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, πλαστό δελτίο ταυτότητας, δύο κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ιδιόχειρες σημειώσεις.

Να σημειωθεί ότι εις βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για 10ετή κάθειρξη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.

Στην 28χρονη γυναίκα που υπήρξε θύμα εμπορίας ανθρώπων έχει παρασχεθεί αρωγή και προστασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί