Παραδέχεται τώρα ότι έψαχνε θανατηφόρες ουσίες η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αλλαγή στάσης από την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η διαφοροποίηση αυτή σχετίζεται ενδεχομένως με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από τον τάφο του κοριτσιού, έπειτα από ένταλμα των διωκτικών αρχών πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, από την εξέταση του τάμπλετ διαπιστώθηκε ότι είχαν καταγραφεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες, για προϊόντα ομοειδή της κεταμίνης, της ουσίας που φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού.

Μιλώντας, λοιπόν, σήμερα στο MEGA, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι αναζητούσε θανατηφόρες ουσίες, υποστηρίζοντας πάντως ότι έψαχνε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί της. Ειδικότερα, είπε ότι έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της.

Όσον αφορά για το πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, είπε: «Έχω πει στην ομολογία μου πώς την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά-σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του “Παίδων” στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που είχε ζητήσει να ταφεί το τάμπλετ μαζί με το παιδί, υποστηρίζοντας ότι ήταν το αγαπημένο της παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί