Σ. Βαρδάκης: «Ημέρα ανακούφισης για τους συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης» 

Σημαντική ανάσα πήραν 110 ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς παρατείνεται η παραμονή τους, στις θέσεις εργασίας τους, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, παραμένουν 38 ωφελούμενοι από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για 1,5 μήνα, 25 ωφελούμενοι από τις Κοινωνικές Δομές της Περιφέρειας Κρήτης για 6,5 μήνες και 47 ωφελούμενοι από διάφορες υπηρεσίες της Περιφέρειας για 5,5 μήνες.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που στηρίζει πάντα τον αγώνα των εργαζομένων, δήλωσε: 

«Είμαστε και σήμερα εδώ γιατί έχουμε χρέος να συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους, όταν μάλιστα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η προσφορά τους στον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης είναι ιδιαίτερα σημαντική και αναγκαία, για αυτό και η σημερινή απόφαση μας χαροποιεί όλους, καθώς οι συμβασιούχοι του Προγράμματος Κοινωφελούς, θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, εξασφαλίζοντας την παράταση της παραμονής τους στην εργασία τους, σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, που τα νοικοκυριά βάλλονται ανελέητα από την ακρίβεια.

Θα είμαστε δίπλα τους μέχρι την οριστική μετατροπή των συμβάσεών τους, σε αορίστου χρόνου.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί