Ρέκβιεμ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Μ. Δευτέρα 18 και Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Ένα θρυλικό έργο, το Ρέκβιεμ, του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, μαζί με την Συμφωνία αρ. 25, θα παρουσιαστούν στο ΠΣΚΗ σε μια μεγάλη Πασχαλινή συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών (ΦΟΑ), υπό τη διεύθυνση του Ραφαήλ Πυλαρινού, την Μ. Δευτέρα 18 και την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου στις 21:00.
Το Ρέκβιεμ σε ρε ελάσσονα, KV 626,  ένα μουσικό αριστούργημα, είναι ένα από τα διασημότερα έργα του συνθέτη. Η αρχικά μυστική ταυτότητα του εντολέα που το παρήγγειλε, ο θάνατος του συνθέτη, όσο το έργο, ήταν ακόμα ημιτελές και οι προσπάθειες ταυτοποίησης των προσώπων που το ολοκλήρωσαν το καθιστούν μέχρι και σήμερα θρυλικό.
Η ορχήστρα θα συμπράξει με το Χορωδιακό Σύνολο Ηρακλείου σε προετοιμασία της Λένας Χατζηγεωργίου και τους σολίστες Βούλα Αμιραδάκη (σοπράνο), Διαμάντη Κριτσωτάκη (μέτζο σοπράνο),  Αντώνη Κορωναίο (τενόρο), και Μάνο Χριστοφακάκη (βαθύφωνο).
Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3LTYgDH
 
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 15 και 10€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)
● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3628h2t
● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης
Κατά την είσοδο και την παραμονή του κοινού στον χώρο, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.
 
Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ
Για τους θεατές των εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.


 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί